Aanleg

SONY DSC
aanleg (3)
aanleg (4)
aanleg (1)
previous arrow
next arrow
Shadow

Tuinaanleg: de heldere aanpak

Een exclusief ontwerp verdient niets minder dan een perfecte uitvoering. Ook in dat opzicht laat Blommestein Hoveniers niets aan het toeval over. De aanleg van nieuwe projecten en de uitvoering van renovatieprojecten worden toevertrouwd aan gespecialiseerde mensen. Mensen met passie voor tuinen, die elk beschikken over specifieke kennis en vaardigheden ten aanzien van alle aspecten van tuinaanleg: van bestrating en beregening tot en met grondwerk, beplantingen, metselwerken, tuinkamers, pergola’s en vlonders. Wij hanteren de volgende werkwijze.

  • Stap 1: kennismaking en inventarisatie: We komen graag bij u langs. Om te kijken, te luisteren en te fotograferen. Zo krijgen we een goed beeld van de ruimte en de omgeving. Samen stellen we een wensenlijst op. Inclusief randvoorwaarden en budget.
  • Stap 2: Schetsontwerp en prijsindicatie: Aan de hand van de inventarisatiegegevens wordt een ontwerp gemaakt met een bijbehorende prijsindicatie, welke met u wordt doorgenomen.
  • Stap 3: Definitief Ontwerp en offerte: De puntjes worden op de i gezet. Indien gewenst maken we een beplantingsplan. Alleen met de juiste combinaties haalt u het beste uit de tuin naar boven. Dankzij onze rijke plantenkennis durven we veel aan. We zullen u aangenaam verrassen!
  • Stap 4: Realisatie: De plannen zijn klaar voor uitvoering. We gaan aan de slag op de afgesproken startdatum. We nemen de realisatie geheel uit handen.
  • Stap 5: Oplevering en nazorg: De tuin wordt netjes opgeleverd! De mogelijkheden voor toekomstig onderhoud zijn eindeloos.

Heeft u interesse of vragen hier over?

Klik hier om contact met ons op te nemen.